Topsport versus bedrijfsleven

Basketbalclinic…

15 enthousiaste leidinggevenden, afkomstig uit verschillende sectoren, nemen afgelopen maandag 30 september deel aan de unieke basketbalclinic van Marco van de Berg in Martini Plaza. Een prachtige gelegenheid om met deze topcoach ‘aan het werk’ te gaan en van elkaar te leren.

Marco’s lessen…

In de persruimte vindt een inspirerende presentatie van Marco plaats over “Het wezen van de topsport en wat de implicaties daarvan zijn.” Thema’s als ‘Inspireren en verdieping in vertrouwen’, ‘Een onbreekbaar team’, ‘Rekruteren en periodiseren’ en Marco’s visie op topsport zijn uitgebreid toegelicht.

De vloer op…

Op de ‘echte’ Gasterra Flames basketbalvloer volgt daarna het sportieve deel met een
intensieve training van Marco. Hierin worden de basistechnieken geoefend en worden de theoretische zaken in de praktijk gebracht. De deelnemers ervaren lijfelijk hoe mooi, maar ook hoe moeilijk en intelligent het basketbal-’spelletje’ is.

Verschillen en overeenkomsten…

In de Topsport Lounge volgt een interessante discussie over de overeenkomsten en verschillen tussen topsportorganisatie en het bedrijfsleven. Aan de hand van stellingen en vragen aan Marco komen verschillende thema’s aan de orde, zoals onder meer ‘hoe maak
je een effectief team’, ‘TeamVerbinding in 6 stappen’, ‘de rol van de omgeving’ en ‘de organisatie als instituut’.

Praktisch en concreet…

De deelnemers krijgen concrete handvatten en praktische tips aangereikt die direct de volgende dag toepasbaar zijn in hun dagelijkse leidinggevende praktijk. De stimulerende
interactie tussen de deelnemers en de verschillende invalshoeken verdiepen elkaars
inzichten. Kortom, een unieke beleving en hoog gewaardeerd door de deelnemers.

Zelf ervaren…

Wilt u zelf ook zo’n unieke ervaring meemaken en de inspiratie voelen van een van de topcoaches van Nederland, informeer dan naar de volgende gelegenheid. Deze clinic is ook bijzonder geschikt voor een incompany-bijeenkomst met de leidinggevenden binnen uw organisatie. Wij informeren u graag omtrent de mogelijkheden.

Jakob Zwinderman (Sherpas Proyects) & Gerard Grommers (TeamWerkt)

 

 

 

 

Dit bericht is geplaatst in TeamNieuws. Bookmark de permalink.