Teams-in-Contact

Voor management teams (MT), directies teams (DT) of project teams (PT), die de effectiviteit van hun teams willen vergroten, biedt ‘Teams-in-Contact’ een praktisch en actiegericht ontwikkelingstraject om gezamenlijk te ontdekken welke focus gewenst is en welke veranderingen noodzakelijk zijn.

Met gebruik van de TeamGyroscoop brengen de teamleden gezamenlijk hun team (driedimensionaal) in beeld op drie vitale processen: het primaire proces, het sturingsproces en het sociale proces. Drie processen die ieder vanuit een eigen perspectief en in verbinding met elkaar waarde hebben in de mate waarin het team effectief is.

Teams-in-Contact stimuleert de noodzakelijke beweging en biedt daarmee de mogelijkheid om als team (weer) met elkaar en met de omgeving in contact te komen. De verbinding die nodig is om samen resultaten te behalen.

Het Teams-in-Contact programma wordt begeleid door Dries Oosterhof en Gerard Grommers. Dries is auteur van het boek ‘Leiderschap in contact’ (2011) en heeft de OrganisatieGyroscoop ontwikkeld. Beiden begeleiden directie- en managementteams bij organisatie- en leiderschapsontwikkeling. Samen hebben zij met de TeamGyroscoop een concrete en praktisch instrument voor teamontwikkeling ontwikkeld.

Lees alle informatie over het programma of download de brochure op de Teams-in-Contact webpagina.

Dit bericht is geplaatst in TeamNieuws. Bookmark de permalink.