TeamWerkplaatsen

Samenwerken wordt steeds belangrijker. Inzichten en instrumenten veranderen voortdurend… Het is voor leidinggevenden en hun teams van groot belang om up-to-date te blijven om effectief samen te werken.

TeamWerkt organiseert bijeenkomsten / workshops (werkplaatsen) bedoeld voor (A) managers, teamleiders en (B) voor complete teams, op locatie intern of in de TeamWerktplaats extern. Er wordt daadwerkelijk gewerkt aan de leiderschapsvaardigheden en instrumenten om teamontwikkeling tot stand te brengen.

Kijk hieronder voor informatie over beide werkplaatsen en de inschrijfmogelijkheden.

Teams

 

Succesvol samenwerken, hoe lukt ons dat?

Als team willen jullie beter leren samenwerken en doelen behalen. Plezier beleven aan het samen succesvol en effectief zijn. In deze interactieve bijeenkomst leren jullie om de krachten binnen je team te bundelen en aan een gemotiveerd team te bouwen. Belangrijk is om vertrouwen, betrokkenheid en verantwoordelijkheid te creëren om gezamenlijk resultaten te behalen. Je krijgt praktische tips en concrete handvatten, direct toepasbaar!

Belangrijke onderwerpen:

  • TeamKrachten-analyse en resultaten
  • TeamOpdracht en samenwerken
  • TeamRollen en kwaliteiten
  • TeamGyroscoop en TeamBalans

Resultaat:

Het Team in haar kracht!

Prijs:

Voor deze TeamWerktplaats van 1 dag bedraagt de bijdrage € 175,= (ex btw) per deelnemer, inclusief lunch. Voor een TeamWerktplaats met uw team op locatie maken wij graag een passende aanbieding.

Maken jullie als team het verschil?:

Schrijf je dan nu in voor onze werkplaatsdag Succesvol Samenwerken. Een specifieke invulling van de dag of dagdeel is natuurlijk ook mogelijk.

Informeer tevens naar de mogelijkheden voor een TeamWerktplaats van 2 uren bij jullie op locatie!

Hier aanmelden of contact opnemen voor nadere informatie

Leidinggevenden

Een Top-Team bouwen, hoe doe je dat?

Als teamleider of manager wil jij je kennis en inzicht vergroten om het beste uit het team te halen. Hoe zorg ik ervoor dat de gestelde doelen worden behaald en hoe komt het team in de volgende fase? Hoe bevorder ik de openheid binnen het team en hoe ga ik om met weerstanden? Waarop richt ik mij als leidinggevende, hoe houd ik balans in het team en balans in mijzelf? In deze interactieve bijeenkomst krijg je praktische tips, concrete handvatten en direct toepasbaar!

Belangrijke onderwerpen:

  • TeamFasen en TeamGedrag
  • TeamKrachten en TeamVerbindingsmodel
  • TeamGyroscoop en leiderschapsaspecten
  • Veranderstrategie en TeamBouwen

Resultaat:

Authentiek Team-Leiderschap!

Prijs:

Voor deze TeamWerktplaats van 1 dag bedraagt de bijdrage € 195,= (ex btw) per deelnemer, inclusief lunch. Voor een TeamWerktplaats met uw leidinggevenden op locatie maken wij graag een passende aanbieding.

Maak jij als leidinggevende het verschil?:

Schrijf je dan nu in voor onze werkplaatsdag Team-Leiderschap.

Hier aanmelden of contact opnemen voor nadere informatie